Chockladträsket

Igår, kändes det verkligen som om våren var på intågande.
J skulle till systemet för att inhandla en pava vin till kvällningen, så jag tog chansen att se lite folk och följde med. Bäst vi gick där blev jag helt galet lycklig, ni vet när det bra spritter i kroppen och man nästan flyger fram. Det var vår i luften. 
Alla årstider har sin charm, men det är någe visst med våren... (uh, om det är så här nu, vågar jag knappt tänka på mina hormonreaktioner i april, än mindre maj).

Vi hade min tremenning (hur stavas det?) på middag igår. Det var trevligt. Hon behöver komma ut och träffa lite jämnåriga. Särskilt tjejer. Att jobba på Stora Enso med bara gamla gubbar blir man skadad av. Förlåt mig. Men det är faktiskt så.
J hade lagat nåt riktigt smarrigt vegetariskt till dem, men jag gjorde min egen mat jag. Kyckling, råstekt potatis (ovanligt.... not) och gorgonzolasås. Yummy! Efter mycket surr och några glas vin kom vi in på mitt största problem. Eller, nu överdrev jag som vanligt...men man är ju vädur. Ett av mina problem just nu. Chockladträsket. Ni som har varit där vet, att det inte direkt är som att trampa vatten!
Jag tågade ner i chockladträsket med buller och bång för ungefär en månad sedan, på grund av en puckad fylla.
Efter att jag haft ångest i över en vecka (jag som enligt mina principer* säger att man aldrig ska ångra något man gjort...) tog jag till chockladen. Där är jag nu. En bit till frukost, en bit till lunch och lite till kvällen. Varje dag såklart. Hur som haver. Vi kom så tragiskt fram till att min tremenning har ersatt godis med sex och jag har gjort vice versa. Frågan är vad som är bäst.... Ja, nu tänkte jag gå in på detaljer här, men eftersom alla mina vänner tycker att jag alltid är för detaljerad i mina beskrivningar så låter jag just den biten passera (detaljerna handlade om fördelar och nackdelar).

Kvällen slutade på Brända Bocken med Stina, S, J och J´s kompis från Ggb. Trevigt om man varit på humör. Det var ju såklart inte jag. Jag ville gå hem så fort jag beställt min öl. Inte ens den läckra skåningen i baren kunde få mig intreserad att stanna. Då är det illa. Skånska som i vanliga fall gör att jag faller pladask. För att inte tala om bruna ögon...
När ölen var slut sällskapade jag och S hem. De andra fortsatte på krogen.

Imorse vaknade jag av att solen tittade in genom sovrumsfönstret, jag hade nämligen glömt att dra ner persiennerna innan jag lade mig igår kväll. Vilken härlig känsla. En RIKTIG vårdag.
Stina hade redan varit ut med hundarna på en långis innan jag klev upp klockan nio. Hon är så hurtig den kvinnan.
Jag såsade på i morgonrocken, kokade lite gröt och läste tidningen. Medan jag åt hade vovvarna heta orgier under köksbordet. Löptikar är inte att leka med!
Satte om Siklas toffsar och bara njöt av att jag snart skulle få komma ut i solskenet. Hundkurs som det var, dagen till ära.
Idag var vi åtminstone inte sämst på planen. Det var skönt. Vi var till och med bäst på platsliggningen. Vi kan ju! Ska erkänna att jag inte tränat särskilt mycket i veckan, så jag blev faktiskt lite häpen över att det gick så bra. Fast platsliggning har alltid varit vår grej, så det momentet är jag minst orolig över.

Solen försvann och regnet gjorde sitt intågande. Kall och blöt efter tre timmar utomhus på den plaskiga planen blev vi (hmmm...jag, jag och Sikla) bjudna på lunch hos mamsen och papsen. En riktigt lyxlunch. Mumma! Tur man har generösa föräldrar som alltid har maten på bordet när man är trött, kall och hungrig.

Ikväll ska J ute på ännu en krogrunda. Jag bangar. Det minsta jag vill göra just nu är att socialisera. Jag vill bara krypa ner i badkaret, äta lite chocklad (kvällens dos) och ha det lugnt och skönt.
C erbjöd sig att komma hit en stund och umgås lite. Jag avböjde. Det händer kanske en gång i världshistorien (nu överdrev jag igen) att jag tackar nej till sällskap.

Efter att ha läst min dagbok från Afrika nu några kvällar insåg jag att jag verkligen behöver läsa en "riktig" bok. I och för sig skulle den där dagboken kunna ges ut som vilken roman som helst, men ändå. Dax att leta i bokhyllan!

Brynäs "malde ner" HV enligt Aftobladet. Jag säger då det.
Spänningen är oliiiiiidlig.

Kram och hej!



* Jag tror att jag måste ta och avveckla alla mina principer rätt snart. Jag har har så många, och nu mera följer jag dem inte själv...


Kommentarer
Postat av: Krazypal

Ibland är din blogg bättre än en god bok och ditt orbajsande kan vara en fröjd för ögat :)
Det där med choklad och graviditet kan ha ett samband... eller nej.. då hade jag haft ett par kottar runt fötterna vid det här laget.

Hoppas du får en underbar kväll!
Kram

Postat av: E

Om jag varit gravid hade det sannerligen haft ett samband, men nu är jag inte det (å inte du heller..haha). Hur hänger då detta ihop?

2007-03-10 @ 19:48:53
URL: http://drogen.blogg.se
Postat av: Krazypal

Har bara en vettig förklaring... vi e helt enkelt skengravida!
Kram

2007-03-10 @ 20:30:44
URL: http://krazypal.blogg.se
Postat av: E

Det låter ganska vettigt i mitt fall. Både Sikla och Evita löper ju, men jag tror inte Scabo gör det...!?

2007-03-10 @ 20:42:01
URL: http://drogen.blogg.se
Postat av: Krazypal

Njae... men jag börjar fundera på om han inte är lite homosexuell för han ger mig sådana blickar ibland :)

2007-03-10 @ 21:11:42
URL: http://krazypal.blogg.se
Postat av: E

Han kanske inte är homosexuell, bara översexuell. Desperat? Vem vet. Du känner honom bäst

2007-03-10 @ 21:40:23
URL: http://drogen.blogg.se
Postat av: Krazypal

Tur du inte drog något som sådan husse sådan katt eller nåt hahaha!

2007-03-10 @ 21:45:10
URL: http://krazypal.blogg.se
Postat av: F

Glömde dra ner persienen.. jo jag tackar jag. Kanske smalt synfält den tiden på dygnet ;)

2007-03-10 @ 21:56:10
URL: http://freddeland.blogspot.com
Postat av: E

Sånt tror jag inte om dej, men nu när du tar upp det så kanske det ligger något i det du säger.. Så slutsatsen är alltså att chockladhistorian beror på ett bristfälligt kärleksliv?

2007-03-10 @ 21:58:16
URL: http://drogen.blogg.se
Postat av: E

F: Haha...jag säger ingenting så har jag ingenting sagt

2007-03-10 @ 21:59:12
URL: http://drogen.blogg.se
Postat av: F

choklad är substitut för sex

2007-03-10 @ 22:17:42
URL: http://freddeland.blogspot.com
Postat av: E

F: Vi har ju suttit här i flera timmar och dividerat om det fram och tillbaka!
Du kunde väl kläckt det lite tidigare ;P
Å andra sidan var jag ju inne på den linjen redan från början...fan, man är inte så du som man tror.

2007-03-10 @ 22:25:48
URL: http://drogen.blogg.se
Postat av: F

glad att kunna hjälpa till

2007-03-10 @ 22:28:43
URL: http://freddeland.blogspot.com
Postat av: annica

13 kommentarer inom loppet av 3 timmar! starkt jobbat!

2007-03-10 @ 22:32:28
URL: http://oktobertjejen.bloggagratis.se
Postat av: E

F: Det är härligt med hjälpsamma människor. Själv jobbar jag just nu på att bli så ohjälpsam som möjligt.

Min goda Göte: Kul att du uppmärksammar att min blogg är populär. Titta inte vem som är avsändaren till hälften av alla kommentarer bara. Då slår statistiken slint!

2007-03-10 @ 22:56:28
URL: http://drogen.blogg.se
Postat av: Krazypal

Va??? Fick ett användarnamn och ett lösenord av blogg.se De sa att detta var Sveriges mest populära chatt. Tycker den e lite seg ibland bara :)

2007-03-10 @ 23:01:17
URL: http://krazypal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback