Tänk att ni återkommer..!

Ni är helt otroliga, som fortsätter att klicka er in hit, fast min uppdatering är näst intill obefntlig!!

Jag hade förväntat mig en besökskurva som pekade rakt nedåt.

Det är av olika anledningar som jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag. Dels diverse kommentarer från folk som läser och dels pga tidsbrist (att bli pudelmamma igen kräver sitt)och obefintlig inspiration.

Jag har funderat hit och dit ifall jag ska lägga ner helt eller börja på en ny kula, med en ny blogg. En blogg där jag verkligen kan vädra tankar, känslor och åsikter. Det kan jag inte här längre. Tyvärr
Vill någon följa med?


Var jag kåt?

-Kåt på uppmärksamhet, eller blev jag inspirerad av stämningen på stan?
När bussen närmade sig hållplatsen i centrum kryllade det av människor i och runt stadskärnan. Skyltfönstren var fyllda till bredden med julkollektioner och ett fönster skyltades med levande flickor, som vinkade till personerna som passerade.
Politikerna säger att detta är Sveriges julstad! Tja, nog kände vi stämningen när vi klev av bussen, pudeln och jag. Jag rycktes med, och Sikla fick på sig sin tomteluva snabbare än kvickt. Därmed var vi också ett litet jippo där vi gick genom stan, påväg hem.
Både vuxna och barn pekade på oss och pratade glatt om hunden med luvan. Tomtens hund.

Helgen har förflutit i ett nafs. Tiden går galet fort.
Jag har hängt ute på jobbet för att hålla näsan ovanför vattenytan. Just nu är det inte mycket som får bägaren att rinna över. Så när jag klämde pudelns tass i den tunga garagedörren och när sedan bilens dörr pajade och inte gick att stänga var tårarna inte långt borta.
Tur är väl att Sikla (pudeln), har skött sig exemplariskt och igår sålde hon 5 stycker tomteluvor helt själv. Hon behövde bara vara den sociala och trevliga hund hon alltid är.

Snart ska jag bege mig och titta på en lägenhet. En etta, långt mycket mer centralt än jag bor nu. Men som jag sagt tidigare -en etta. Nej tack.
Sedan blir det dagens dos av träning. Gymmet väntar.

Is this me?

Söt
Go
Stark
Charmig
Vacker
Känslig 
Positiv
Rädd
Modig
Villig
Envis
Godhjärtad
Lekfull
Glad
Humoristisk
Kärleksfull

image181