Social abstinens

Jag är numera arbetslös på heltid och det är en jäkla otervlig sysselsättning. Eller brist på sysselsättning kanske man kan säga.
Jag har varit hemma i exakt 8 dagar nu och klättrar bokstavligt talat på väggarna. Den sociala abstinensen är total. Faktum är att folk inte har tid att socialisera om dagarna, till mitt stora förtret.
Jag anstränger mig till den yttersta gräns för att sysselsätta mig.
Jag har frostat av frysen, rensat tre av mina, hör och häpna, tre avlopp (med visst våld och fick avloppsrens i hela ansiktet och resten av badrummet), bytt gardiner, badat och klippt mina (och andras) hundar. Jag tränar på gymmet drygt sex timmar i veckan, går många långa promenader, dammsuger varje dag, terroriserar folk via telefon hundraen gånger om dagen, lusläser folks ansiktsböcker och slösurfar till tusen.
Man kan dra den enkla slutsatsen att jag håller på att bli vansinnig.

Kommentarer
Postat av: egoflowet

Ring mig då VARJE gång det håller på att gå dåligt. Jag är ju bara en signal borta. & skit i ansiktsboken, man kan ju bli deprimerad för mindre, uhh!

Postat av: Lennart

Vilken tur att du inte har mitt telefonnummer, hur skulle jag hinna med att svara om du ringer så många gånger? Men vänta, är du vaken dygnet runt också?

2008-11-01 @ 18:49:32
URL: http://trannel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback