Principer up my ass

Mitt hjärta tar ett extra skutt varje gång han kommer på tal. Jag blir så där löjligt glad.
En massa varför utan svar intar min hjärna.
Just nu är jag gräsligt less på mina präktiga principer.


Social abstinens

Jag är numera arbetslös på heltid och det är en jäkla otervlig sysselsättning. Eller brist på sysselsättning kanske man kan säga.
Jag har varit hemma i exakt 8 dagar nu och klättrar bokstavligt talat på väggarna. Den sociala abstinensen är total. Faktum är att folk inte har tid att socialisera om dagarna, till mitt stora förtret.
Jag anstränger mig till den yttersta gräns för att sysselsätta mig.
Jag har frostat av frysen, rensat tre av mina, hör och häpna, tre avlopp (med visst våld och fick avloppsrens i hela ansiktet och resten av badrummet), bytt gardiner, badat och klippt mina (och andras) hundar. Jag tränar på gymmet drygt sex timmar i veckan, går många långa promenader, dammsuger varje dag, terroriserar folk via telefon hundraen gånger om dagen, lusläser folks ansiktsböcker och slösurfar till tusen.
Man kan dra den enkla slutsatsen att jag håller på att bli vansinnig.

Lurendrejeri

Bäst som jag surfade runt bland bloggar fann jag en bild från våran personalfest i augusti.
I vackra miljöer kan vem som helst vilseledas att tro att detta var ett lugnt och stillsamt arrangemang.
Det är så fel som det kan bli. Fabriksfester är fyllefester.
Jag bävar inför julfesten....Otäckheter

Jag minns denna kväll som om den vore igår. Jag och J, bodde fortfarande ihop och hade vårat torsdagsmys framför Efterlyst.
Berättelsen om Yasmin finns stänidgt i mitt bakhuvud. Jag har flera gånger det senaste året funderat i fall hon är återfunnen. Idag fick jag mitt svar på
aftonbladet.se 

Ibland är inte min fantasi så pervers som man kan tro

Innan jag gluttat in i Nellans blogg hade jag, trots min perversa fantasi, inte kopplat detta. Jag syftar på "satsen" på S.A.T.S vattenflaska. Men efter att ha läst det inlägget (nåja, det var ju länge sedan nu), har det blivit mycket skojigare att träna. Åtminstone dricka vatten på gymmet.
Idag har jag varit ner en sväng och kört med min PT. Han är en charmig sak som ofta ser väldigt lurig ut. Det känns bra med honom. Å det som känns allra bäst är att han imponeras av mig hela tiden. Jag gillar att impa på folk.
Jag hade en hel harrang att återberätta från morgonens "äventyr" men nu hinner jag ju inte. Mat ska lagas, hundar ska promeneras och jobb ska cyklas till.
Tänk om dygnet ändå hade fler timmar.....