Kasekväll

Idag fyller Javier år. En kille jag träffade när jag jobbade i England. Den gamla råttan har bytt nummer igen så jag får inte tag på honom. Det är väl skit samma egentligen. Vi hörs så sällan nu förtiden ändå....men det hade varit kul att höra hur saker och ting är i Malaga.

Vaknade av telefonen imorse. Hade legat och fightas med Sputte halva natten, så jag orkade verkligen inte kliva upp och svara. Tyckte i mitt stilla sinne att J skulle göra det, men icke. Det ringde tydligen på min mobil också men jag hade ljudet av. Dolt nummer ger mig noja. Verklig noja. Så nu har jag något att grubbla över idag då. Fan att jag ska vara så förbaskat nyfiken.

Har varit å tränat en sväng på morgonen. Tycker att jag har kommit igång ganska bra nu. Det var på tiden. Man slöar till så förbaskat när man "tar en träningspaus".

Solen skiner idag också. Så underbart. Jag ska nog ta Sikla och Sputte på en långpromenad och sedan träna lite spår och lydnad med mingelmästarinnan.

image36Egentligen skulle vi hänga ett gäng hos mig ikväll. Men jag har inte hört av någon och jag har inte hört av mig till någon heller, så jag har bestämt mig för att ändra planerna och umgås med min familj istället. Spela kubb, äta god mat, snacka skit, kolla på kasen och njuta av fyverkerierna.
Kasen är ju det som gör sista april. Det är så vackert.

Idag har mormor varit död i 101 dagar.
Jag tänker fortfarande ofta att jag ska svänga förbi och hälsa på henne. Ge henne en kram. Få en kram tillbaka. Lyssna på hennes vitsiga kommentarer och le tillsammans med henne. Njuta av att han världens mest godhjärtade mormor. Men så kommer jag på att hon är död. Jag minns att hon är borta för alltid. Att hon aldrig kommer tillbaka. Att hon har det bra där hon är nu.

Ha en fin dag! Kram E och hundcirkusen

Gammal kärlek är ett hundjobb

Idag har jag varit ute i skogen och spårat med Sikla. Det är helt fantastiskt kul med spår. Både jag och Siklisen gillar det lika mycket tror jag.
Gjorde ett 300 meters spår, som i appellen (det låg dock inte 50 minuter) som jag visste att hon skulle klara. Det var ju ändå i höstas någon gång vi spårade sist.
Hon markerade det första föremålet väldigt noga. Det andra gick hon rakt över och de sista markerade hon lite lätt. Jag trodde faktiskt att hon inte skulle markera något alls. Klart godkänt sa instruktörsgubben. Jag tror till och med han blev lite imponerad. De andra doggarna var sämre än Siklisen idag.
Skönt att få ligga på topp ibland.

Har varit sjukt trött annars idag. Har kännt mig bakis sen fredagskvällen. Sanslöst. Men enligt J är det inget konstigt. Tydligen hade jag varit i  v ä l d i g t  fin form.

Mamma och pappa fick åka ut till jobbet för att hämta nycklarna och jackan idag. Jag orkade knappt röra en fena efter spårningen. Funderade på om jag skulle krypa till kojs vid tre, men insåg att det kanske var lite tidigt.
Nu känner jag inte för att sova längre. Tror nog jag ska bege mig ut och träna lite lydnad med fröken pudel innan vi knoppar.

Har suttit och filosoferat lite nån timme. Jag får ångest och blir deppig av det.
Har tänkt en del på Dig-Ulf den senaste tiden. Ganska irriterande. Han tillhör ju sedan länge någon annan. Jag har inte grubblat över honom alls på ett par år. Men det är ju så när solen tittar fram och man känner sig lite lämnad åt sitt öde. Gamla olyckliga kärlekar passar på att dyka upp då. Det hjälper så bra mot olycka och misär. Not.
Annars har jag grunnat på hurvida jag ska skicka det där oskrivna brevet eller inte. Det finns fördelar och nackdelar. Mest fördelar för min del. Kanske. Eller mest nackdelar...

Hur och varför?

Jag känner mig otillräcklig. Jag irrar runt i någon diffus värld med olust och rädlsa. Rädsla för vem jag är och har blivit. Vad jag har gjort och inte gjort. Jag känner ångest över hur jag beter mig i vissa sammanhang.
Jag är en ynklig varelse med förbannat stor käft.
Jag är förtvivlat less på att vara ovetande. Jag förstår inte vad som händer. Jag förstår inte vad som har hänt. Varför blir det så här? Hur gör man annorlunda?

Jag vill att världen ska vara perfekt.

Jag vill vara en perfekt tjej! Jag vill ha ett perfekt förhållande, ett perfekt sexliv, en perfekt hund, jag vill ha perfekta relationer till mina vänner, jag vill bo i ett perfekt hem, ha ett perfekt jobb, få den perfekta lönen varje månad...

Kan man vara glad åt lite, har man mycket att vara glad åt.
Det gäller andra. Det gäller mig i bland.

Tänk om jag vore fulländad, fullkomlig, utmärkt, felfri, idealisk, okladerlig, bra på alla sätt, mästerlig, utsökt, utomordentlig och HUNDRAPROCENTIG!
Vore jag det...
 ...så vore jag ändå inte nöjd.

Måla fan på väggen

Jag är bloggsugen men jag orkar inte skriva. Ska göra ett försök i alla fall.

Jag är bakis. Jag mår inte skit, men jag är inte världens alertaste just nu. Har utsatt min kropp för en tvådagars.
Torsdagkvällen var skitkul. Jag och J hade verkligen toppenskoj. Så kul att raggarlistan kanske måste fyllas på med nåt namn till...

Fredagen försvann med en rasande fart. Jag tog sovmorgon och började tolv. Men det var lugnt för jag hade bara en kund på hela dagen. Jordens tovigaste schnauzer.
Pedro, hunden som inte behövde göra något han inte ville. Det är sanslöst hur folk är med sina djur.

Hjälpte till lite i caféet och förberedde inför kvällens invigningspartaj. Annars drev jag mest omkring och pratade med kunderna och deras hundar.
Träffade en gammal kompis mamma och blev uppdaterad. Den gamla kompisen ska gifta sig i sommar. Fan! Hon också! Mitt bröllop känns avlägset. Samma sak med kids. Ungar känns också avlägset. Men fan vet..! Om spåtanten hade rätt så kanske det inte är så långt borta med en liten krabat. Det skulle passa så bra med ett positivt graviditetstest just nu. Not.
Man ska inte måla fan på väggen. Det ska man inte, men jag kan inte låta bli att klottra lite....

Invigningsfesten blev lyckad. Emelie och Peter hade fixat  jordens läckraste snittar och Lotta såg till att glasen alltid var påfyllda.
Jag vet, Emelie och Peter.
Ödets ironi?
Jag hade inte tänkt att festa så hårt, men jordgubbsbubbel är gott. Vin också. Öl med.
Någonstans i mitten på kvällen betämde vi, jag och Emelie oss för att vi skulle fortsätta vidare för att sjunga lite karaoke. Vi skulle bara ta en öl till. Och en till...
Ja. Ni förstår säkert vad som hände.
Bugg på cafégolvet, lite mer öl och skjuts hem klockan tre.
Jackan med hemnycklarna lämnade jag såklart i på jobbet vilket betydde att J blev tvungen att komma ner och öppna åt mig. Jag somnade i full mundering på hallgolvet men vaknade upp i sängen nästan lika påklädd.
Jackan med nycklarna får jag hämta imorgon. Det vore inte klokt att köra bil idag.
Det som vore klokt idag är att sova, dricka vatten och...sova

Raggarlistan

image34Då var den fixad då; raggarlistan.

Knull-Micke
Gnidarn
Kram-Putte
Oralmästarn
Bond-sovarn
Lingonmannen
Double Man
Parkbrallan
Jobbragget
Wolverine
Skol-Nicke
Otrogna karln
Sängvridarn
Country-kuken
Klämskägget
Pizzabagarn
Grannen
Dig-Ulf                                                                                      Den riktige Wolverine
                         
Som ni förstår så ligger det en liten historia bakom varje smeknamn. Jag själv tycker att "Grannen" var värd en annan benämning, men är man granne så är man.

Dagen idag har också varit en ljus och trevlig dag. Solen skiner och har så gjort sedan jag slog upp mina bruna ögon imorse. Värmen är också här. Vore det inte för att jag skulle på yoga snart så skulle det bli grillning för hela slanten ikväll.
Annars är kvällens planer att ta en krogrunda. Bara jag och J. Det var så väldigt länge sedan vi gick ut tillsammans. Det var dessutom skitlängesen jag gick ut bara för att dansa. Ni vet, måbra-dansa, släppa loss. Det ska vara en torsdag på Heartan till det.

Anticimex ska komma hit och hjälpa oss med bekämpningen av myr-fanstyget. Jag har försökt att mörda så många som möjligt men de är ju sanslöst så många de är. De har sin autobahn över våran vardagrumsmatta nu. Sputte är väldigt nyfiken på de små mångbeningarna. Han har till och med smakat på dem. Chihuahua! Jag säger då det!
Här kommer en bild som jag tog strax efter att jag haft ihjäl halva skaran. Sputte testar om myrorna är leksugna...

image35

Gårdagen

Ja, gårdagen försvann i ett nafs. Men trevligt var det. Vi hade bara bokat in en kund under dagen så vi kunde mingla och bara njuta av att allt var klart.
Jag besökte mor och far på morgonkvisten igår och lämnade Sikla där. Tänkte att det kunde vara skönt för henne att få lite extra uppmärksamhet, nu när Sputte också tar lite av min tid.

Morsan och farsan kom såklart till invigningen och därmed blev Sikla kvar på jobbet. Mingelmästarinnan skulle jag kunna döpa om henne till. Jäklar vad hon trivdes.
Vid tre började jag så smått plocka ihop mina saker och tänkte bege mig hemåt. Skulle bara ta med mig några hundar ut på rastning först. I och med det blev jag kvar några timmar till... Jesse, pudelgrabben av alla pudelgrabbar, kissade såklart  min mingelmästarinna.
Min fyra timmars arbetsdag blev snabbt till sju. Det var bara att bada, föna och frisera fröken pudel!

Gert och Tanja drog faktiskt lite folk, belive it or not.
När Gert hälsade på mig kändes det så jäkla bekant så jag undrar om jag inte har hälsat på honom förut. Men jag tror inte jag har det. Deja vu. Läskigt.

Somnade som en klubbad oxe 19.57 igår kväll. Det lustiga var att jag vaknade 7.57 imorse....

Jag och J håller på och organiserar smeknamnen på våra ragg genom tiderna. Det blir en ganska rolig lista. Jag kanske publicerar den här så småning om.

Jag är oförskämd

Vi har fått myror inne. JÄVLA SATYG! Sånna där små svarta äckliga mångbenta saker som kryper omkring på mina barfota fötter och nyps.
Surt uppvaknande vill jag lova. Inte nog med att myrorna huserade på varje centimeter av våra golv! Sputte hade skitit på den vita mattan igen. Det spelar fan ingen roll hur ofta man går ut med honom, eller hur många gånger han skiter ute. Han skiter inne vilket fall som helst. Det är på ren djävulskap. Måtte Evita börja löpa snart så jag har en anledning att återlämna honom till chihuahuaflocken.
Egentligen vill jag inte erkänna det här men det fanns faktiskt en bra sak med myrorna. Det var att det blev diskat. Nu är det diskat så nu finns ingen bra anledning.

Gårdagen var ljusare än måndagen. Har varit uppe tidigt flera dagar nu och varit å tränat. Det behövs. Fan chokladträsket tog kål på allt vad träning hette. Man kan säga att träningen har legat så gott som på is sen i februari. Skrämmande. Nu är jag dock tillbaka och det känns bra.

På jobbet har det varit mer eller mindre hysteri i flera veckor nu. I går hade vi 18 hundar på trimmet samtidigt. Helt sjukt.
Efter ett ihärdigt rustande och fixande har vi idag invigning av Jennys nya hundcafé. Kan ni tänka er att Gert Fylking kommer och inviger det hela. Hallå! Någon lite roligare kändis hade de väl kunnat skrapa fram....! Icke. Tanja och Gert var det.
Folk lär ju köa hela vägen från stan för att få en skymt av karln!

Jag har fått saxen nu. Pudelsaxen för 690 kronor. Som hittat. Eller inte. Att saker och ting ska vara så dyra. Ja menar en jäkla sax för närmare tusen spänn. Sanslöst. Men jäklar i mig vad bra den är!Lyssnar sönder smileskivan nu. Den går om och om igen. Alla sätt att få mig att le är bra.

Igår nämnde S något om att lönen snart finns på var mans konto.
Inte på mitt då såklart. I min tankspriddhet har jag glömt att lämna in den sk närvaron till Försäkringskassan, därmed inga pengar. Great E! Jag är så van att få sjukpenning att jag helt förträngt att jag numera har rehabiliteringspenning. Rehabiliteringspenning betyder närvaro. Närvaro betyder att jag glömmer. Fyllde i lappen strax före midnatt igår och traskade iväg till Fks brevlåda i ren ilska! Nattpromenad i stan. Fick rensa huvudet på köpet. Fick längta till havet också. Havet är fantastiskt. Jag älskar doften....

Medan jag knallade till Fk och tillbaka satt S här hemma och bokade Londonresan.
Jag skäms över min likgiltighet. Här blir man bjuden på hotell och grejer i London och jag orkar inte ens yttra mig i fråga om datum osv.
Men så är det. Jag har ingen lust. Jag känner inte alls för att bege mig ut på strapatser i främmande land. Inte just nu. S såg det på mig och frågade om jag verkligen ville. Jag sa som det var. Att jag just nu inte har lust till någonting, men om en månad är saker och ting säkert annorlunda.
Nu är det bokat och klart.
Jag får så lov att rycka upp mig. Resa är ju kul. Resa är ju det bästa jag vet!

Igår hade vi ännu en kväll på sex- och samlevnadsbalkongen. Det är så underbart när man kan sitta ute och snacka skit utan jacka, till midnatt. Idag är inte vädret lika angenämt. Regn och rusk.

Nu är det dax att ta tag i saker och ting. Typ rasta hundar, klä på sig, borsta tänderna, packa väskan och bege sig till jobbet.

Ha en skön dag!

Pudel i vit skrud

Fick lite galna presenter nu i lördags. Grannen mitt över, hade tillverkat tre skivor eftersom han tycker att vi har sån taskig partymusik. Jag måste erkänna att den jag lyssnar på nu, nog kommer bli min nya smile-skiva istället för Black Jack.
X skickade hem mig med en gammal Black Jack-skiva för nån månad sedan när jag var obotligt deppig. Den har fungerat fram till nu.
Vi fick vin också. Det är snart alkisvarning på den här stugan.
Vi har dock lyckats vädra ur den fruktansvärda alkis-osen. I vanliga fall brukar blommorna dö av odören men rosorna på köksbordet är fortfarande fina.

Idag tyckte Sikla att det var dax att piffa upp sig med en ny färg. Direkt vi kom till jobbet sprang hon tre varv runt butiken och strök sig mot alla nymålade väggar. Jag blev så lycklig. En vit och svart pudel har jag ju alltid velat ha. Not.
Har lyckats få bort det mesta men det är fortfarande lite kvar. Tur att det inte är utställning på ett tag.
Tjurig är hon också. Värre än någonsin. Hon är så sotis på Sputte att hon knappt vet vart hon ska ta vägen. Piper och morrar gör hon hela tiden. Tanken var ju att jag bara skulle ha Sputnik över helgen, men ni vet ju hur det är.... Han är så jäkla härlig när han ligger mitt på min säng med skinnpickan i vädret och ser så där galet nöjd ut. Skönare hund får man leta efter. Men jag ska inte behålla honom. Jag vill inte ha en Chihuahua. Jag vill ha en stor hund om jag ska ha en till.

J och jag har suttit flera timmar på balkongen och pratat om vårat absolut käraste samtalsämne. Sex och samlevnad. Vi kom dess värre inte fram till något vettigt. Allt är som vanligt då med andra ord. Men kul har vi, jag och J. Förbannat kul. Jag trivs i denna underbara människas sällskap.

Nu måste jag verkligen gå knyta mig. Jag orkar inte skriva en rad till!

Tolkningar

Vädret är i alla fall lite mildare idag. Det har varit så ruggit den senaste veckan. Jag saknar solen. Idag börjar jag inte förrän 14.30. Det hade ju varit perfekt att ta med sig en filt och hundarna och knatat till T-udden -om bara solen vågat visat sig.
Istället har jag varit iväg och tränat en sväng och läst lite. Det har inte blivit mycket läsa alls den senaste månaden. Har inte haft en lugn stund.

Idag gick min lilla terapi-krocko sönder. Den som jag kämpat med så hårt. Om man nu ska tolka saker, hur ska det då tolkas? Att det är dax för en ny terapisession? Det kunde behövas. Verkligen.

Jag har tänkt mycket på Josefins kommentar här om dagen:

"vet du vad du ska göra när du är ledsen? läs alla dina blogginlägg för du har så JÄVLA många vänner som du träffar dag ut och dag in och som älskar dig precis som du är. ibland blir jag lite arg på dig för att du inte fattar det"

Det här kanske kommer att låta lite stöddigt, men det var ingen nyhet att jag har många kompisar. Jag vet att jag är omtyckt och jag förstår visst. Jag förstår mycket väl. Jag tycker också om mig själv. Åtminstone ibland. Oftast.
När jag är ledsen och mår dåligt handlar det inte om vad som finns runt omrking mig. Det handlar om mig själv och vad jag känner inuti.
Visst har kärlek hjälpt mig att ta mig ur sängen många gånger. Visst har stöttande ord och komplimanger hjälpt mig att komma så här långt. Men det sista som behövs, det där allra yttersta som gör att jag blir "hel", kan ingen annan människa ge mig. Det måste jag ge till mig själv.
Det är det jag jobbar med nu. Det är det som är det svåraste.

Jag har kommit fram till att spådamen hade fel i en del saker hon sa. Jag skulle vilja bestämma själv vilket som ska inträffa och vad som var skitsnack. Kan jag inte få göra det!?
Jag skrev just en lista på vad som skulle/inte skulle hända men tog bort den.

Fick en remissbekräftelse från kvinnokliniken idag. Tack tack för att allt ska strula till sig.
Som bästa måbrakompisen X sa "Varför ska allt alltid hända dig"
Tänk att det undrar jag också.
Jag oroar mig inte. Allt är nog i sin ordning. Jag orkar inte hispa upp mig över all skit längre.
Väntetiden är för närvarande 42 dagar, så jag kan ju räkna med att få svar efter sommaren någon gång. Vilken tur att jag inte är orolig. Då hade jag nog gått upp i atomer inom en vecka.

Från det ena till det andra så får jag snart hem min säng. Segdegarna till föräldrar har fått upp farten där hemma nu så det blir äntligen av med lite omstrukturering.

Jag har tänkt en del på det här med tolkningar också. Hur man tolkar saker och hur det egentligen är. I det fallet är jag så lustig. Tänk att jag vet precis hur andra männiksor tänker. Särskilt de som tycker illa om mig (det blev mycket tankar där...). Jo då. Det finns sånna också. Ganska många. Det är de här människorna som inte tål ärlighet. De som tycker att ärlighet är besvärligt.
Jag känner att jag blir irriterad när jag börjar skriva om det här. Det finns en person som verkligen aldrig har gillat mig. En tjej som gick i min klass i gymnasiet. Vi drog inte jämnt för fem öre. Fy fan. Jag får rysningr när jag tänker på henne.
Nu tappade jag ämnet men det var kanske lika så bra.
Jag måste i alla fall packa mig iväg till jobbet.

Mångra kramar till er alla!


Söndag

Så var det över för den här gången. Födelsedagsfirandet 2007. Det kom runt 25 pers och blev ganska livat stundtals. Men kul var det.
J hade i något svagt ögonblick lovat Mr D att vi skulle framföra ett Cara Mia-framträdande. Efter en härlig Ja må de leva från hela skaran presenterade D löftet och femtio händer klappade i takt. Det var bara att gå upp och göra vår gläsande tolkning av Måns läckra dans. Kvällens höjdpunkt vågar jag lova!

Hälften av skaran begav sig till krogen vid midnatt, för att söka upp ett lämpligt objekt att ta med sig hem, andra hälften stannade i min soffa. Jag tillhörde den inte någon skara alls. Jag gick och la mig för att sova någon timme för att sedan vakna till och hålla ställningarna på efterfesten.

image32

Imorse vaknade jag något så när fräsch med tanke på bristen på sömn. Kände tvånget att dyka upp på hundkursen efter tre veckors "ledigt". Tre veckor utan träning.
Ångest. Jag hatar att vara sämst. Jag hatar att inte kunna. Jag älskar att vara bäst.
Sikla är en fenomenal hund. Helt fantastisk. Det var så overkligt när hon gick in på banan och gjorde alla momenten lysande, (utom apporten) trots att vi inte har tränat ett skit den senaste månaden. Hon har aldrig klarat framförgående tidigare till exempel, men det fixade hon galant idag.
Är det någon som kan imponera på mig så är det den här hunden. Min hund.

Sputte har just skitit en diarréhög på min vita vardagsrumsmatta. Han imponerar inte lika mycket på mig vill jag påstå. Men han är söt han med.

Imorgon är det måndag igen. Femte veckan på Djakartas och det fungerar fortfarande bra. Skönt som tusan.

Födelsedagsfest

RADARPAR


image30image29


Lista

Svara inte på frågan, avsluta meningen som om du skrivit den själv. 

1. Jag har insett att min sista kyss...var ganska spännande. 
2. Jag lyssnar på.....min intuition. 
3. Jag pratar...ofta förmycket. 
4. Jag älskar...Sikla. 
5. Min(a) bästa vän(ner)...är det viktigaste jag har. 
6. Min första riktiga kyss...var med Claes. 
8. Jag avskyr när folk frågar....?Vad ska du bli?? 
9. Kärlek är...livsviktigt. 
10. Äktenskap är...tvåsamhet. 
11. Någonstans, tänker någon...att jag är knepig. 
12. Jag kommer alltid att...bry mig om andra. 
13. Jag är hemligt förälskad i...Lance. 
14. Sist jag grät var...när jag grät mig till sömns härom kvällen. 
15. Min mobiltelefon är...ett jäkla satyg. Beroendeframkallande satyg! 
16. När jag vaknar på morgonen...pratar jag med mig själv. 
17. Innan jag går och lägger mig...tänker jag på sex. 
18. Just nu tänker jag på...att det skulle vara trevligt med sängsällskap. 
19. Bebisar är...fruktansvärt söta.
20. På min Myspace får jag...lyssna på musik. 
21. Idag ska jag....vara positiv. 
22. I kväll ska jag...första dricka lite öl och sedan sova gott. 
23. I morgon kommer jag ...att sakna någon jag tycker om. 
24. Jag vill verkligen vara...lycklig resten av mitt liv!

Döden och Sputnik

Jag har en del rutiner när jag läser morgontidningen.
Alla rubriker ska läsas. Sen ska någon artikel kanske skummas igenom och helst ska jag ha någon att läsa högt för. Insändarrubrikerna måste jag läsa och irritera mig över. Dödsannonser och kontaktannonser måste jag också läsa. Sen om jag hinner så läser jag horoskopet med.
Tidningen måste bläddras igenom helt även om jag inte hinner läsa något alls.
Idag åt jag och S frukost på gymmet och läste tidningen där. En 25årig tjej dog förra veckan i en ridolycka Läste hennes dödsannonser och fick en sån läskig rysning från topp till tå.

Det liv är icke längst
som längst har varat
Den leva längst
som fyllde livet bäst
Den är ej rikast
vilken mest har sparat
Nej, den är rikast
som har givit mest.

Det är så sant. Att sånna kloka saker ska stå i dödsannonser.image28


Här är min nya beundrare i karlaskaran. Sputnik "Sputte". Vi ska dela säng i natt. Om inte en tikpudel gills, så gills väl ändå en Chihuahua!? Hane till på köpet.....

Fingerfärdig

Yogan idag var helt fantastisk. Det mesta klickade och jag kom väl in i alla positioner, vilket jag haft en del problem med den senaste månaden. Har nämligen varit lika vig som ett kylskåp. Alldeles förmycket stress och spänningar har gjort mig totalt oböjlig. Skönt att det är över och att allt är som vanligt.
Bara därför ska jag och S ta en morgonträning med frukost på W.C imorgon.

Ikväll har jag myror i brallan. Lånade Efter bröllopet av D men fixar inte att sitta still och titta. Inte någon hockey då heller med andra ord.
J är på releaseparty för Karrik´s första skiva, så jag har ingen som håller mig fast i soffan heller.

Idag har det varit en ljusare dag än på en vecka (fyra dagar är en vecka va!?). Ärtiga E var här en sväng och hälsade på. Skönt att se att hon är vid liv.
Blev tvingad att komma på en kopp te och en "kärleks-sockerkaka" hos mina vänner med lapphunden idag. Jag försökte protestera vitt och brett, jag hade verkligen inte tid. Men det fick jag inget gehör för. Istället ett hejdå och en lur i örat. Jag hatar det där klicket, så det var bara att bege sig dit för att äta den där kakan (som var ruskigt god).

Har faktiskt inte särskilt mycket känningar i fingrarna efter Norfolkterriern jag trimmade igår. Kände lite när jag trimmade en schnauzer idag men jag hade förväntat mig mardrömskramper. Inte så otränad i händerna som jag trodde alltså, trots att massagen ligger på hyllan.

Byggjobbarn jag har munhuggits med idag hade i alla fall humor. Jag är så less på trökskallar! Jag tycker att de andra snickarna där är lite väl torra för att vara snickare. De är så buttra och tråkiga och har aldrig svar på tal. I och för sig var den här kalrn en rörmokare så det kanske var lite skillnad....men snickare ska ha humor!!!
Kvinnan i kassan på systemet hade heller ingen humor. Henne blev jag till och med arg på och svor tyst några verser för mig själv på vägen till bilen. Onödigt att ödsla energi på henne men det gjorde jag i alla fall.
Lika väl som jag hyvade nyckelknippan hårt i en tall igår kväll pga frustration. Självklart gick min tagg (en nyckelbricka) sönder så jag blev tvungen att fixa en ny idag.


Ja, det var kort och gott om dagens händelser. Nu är det diskdax och sedan sleepingtime. Ensam, allena, övergiven, solokvist, utan sällskap, lämnad åt mitt öde....


Underverk

Tänk att måbra-människor kan göra underverk!
Jag har fått ur mig precis allt jag behöver. Glädje, ilska, kärlek, sorg, oro, ja alla möjliga känslor.

Några citat från en vanlig onsdagkväll med världens bästa måbra-kompis:


X: Man saknar inte båset förrän kon är borta


E: Jag har ont i nacken
X: Ja ja, oral aktivitet...
E: Jag har ont i nacken, sa jag!
X: Vill du ha en halstablett?


Om du går hem och gör din grej och sover sen, sa X och kollade mysko på mig.
Fundersam tittade jag på X som flinade lite och mumlade något om min låda och rodnade sedan.
Fan va folk håller på, tänker jag och skakar på huvudet.


X: Han kanske inte kan prata
E: Har han ont i halsen tror du?


X: Jag har sagt det igen och jag säger det förut


X: Nemi är den bästa serien som finns!
Och jag har också en bok...


Med andra ord en kväll som var helt bakvänd....


Leende-terapi

Mamma och pappa kom förbi helt otippat. Om inte mina föräldrar är världens bästa, vilka är det då?
De höll för titthålet när de ringde på dörren så jag fick noja. Typiskt mig. Samma sak när skyddat nummer ringer. Jag svarar sällan då. Det är något idiotiskt jag har börjat med de senaste halvåret. Jäkligt konstigt egentligen att jag kan låta bli att svara, jag som är så nyfiken!
Men så funderar jag fortfarande vem det var som ringde den där natten för en vecka sedan också.... J är helt säker på vem det var. Själv vet jag inte. Inte alls. Känns olustigt.
Jag bjöd mor och far på kaffe och sedan hade vi lite leende-terapi. Ni vet när man sitter och ler så där fånigt, fast man helst av allt skulle vilja luta sig mot en mjuk axel och gråta.
Pappa körde några vifta-på-näsborrarna-övningar och hade en massa konstiga ansiktsuttryck för sig så man bara blev tvungen att skratta. Han är rolig min pappa.
Tyvärr är alla de här lösningarna bara temporära. Ingen orkar sitta och vifta på näsborrarna i all evighet och jag orkar själv inte dra på smilbanden timme ut och timme in. Shit, man får ju träningsvärk!

Träningsvärk kommer jag att ha i fingrarna imorgon. Jag har trimmat jordens mest påpälsade Norfolkterrier. Shit. Att folk inte underhåller pälsarna bättre!
Ludde, den gamla tjocksmocken, såg ut att vara i nionde månaden (ja, jag vet att hundar går 63 dagar, och att hanhundar inte valpar...). Han orkade inte ens stå på benen. Fin kondition hunden är i då liksom...

Föreläsningen blev det inget med ikväll. P som jag skulle gå med avbokade, L.E lika så.

Har varit över på en kopp te hos D & M idag.
Sikla hittade som vanligt något att äta och hade knappt tid att leka med sin lappiskompis. Jag och M satt och grubblade över våra problem, våra relationer, kärlek, framtid och det förflutna.
Det lättaste vore att få framtiden serverad i ett litet sött, mintgrönt kuvert imorgon till frukosten. Ett schysst jobb, ett trevligt boende, en härlig man och söta små barn.
Enkelt. Trist. Overkligt.
Det kommer aldrig att hända.

Sitter och väntar på att en av mina favorit-måbramänniskor ska ringa, så vi kan gå en promenad.

Appropå telefonsamtal! Det är konstigt att folk ringer som galningar när man inte har tid att prata med dem. Sitter man däremot och rullar tummarna en halv eftermiddag och är uttråkad till bristningsgränsen ringer inte en kotte. Inte svarar dom heller. Inte ett sms. Inte ett livstecken. Inte från någon i min bekantskapskrets (förutom m och p förstås).

Idag har jag äntligen sprättat räkningarna som har legat här på hög i flera veckor. Det är ett satyg det där med räkningar. Ett bland många.

Jag tänkte bjuda hem den här glada, pigga, ärtiga E någon dag. Det var länge sedan hon var här nu. Det är på tiden att hon återkommer...


Sjusovare

Det är helt sanslöst vad jag sover. I natt sov jag mellan 18.30 och 7.30. Vaknade väl någon gång där emellan och började grubbla, men somnade rätt snart igen faktiskt. Jag måste vara helt galet trött.
Nu har jag dessutom ont i örat igen. Jag pallar inte öroninflammation igen. Det var ju för guds skull bara några månader sedan sist.
Det är redan onsdag. Tiden går så förbaskat fort. Jag hinner knappt läsa tidningen och äta min bovete förrän jag ska äta den igen -nästa morgon.

Ikväll är det en föreläsning jag skulle vilja gå på men jag kommer inte att gå dit. Jag behöver någon som transporterar dit mig. Spåtanten hade kanske rätt i att jag är ganska seg, även om jag inte alltid är det.


I natt drömde jag att jag badade i havet. Stugisgrannarna och farsan fiskade men jag skulle bada jag. Det måste betyda att badsäsongen snart är här. Jag längtar till båtliv och luftmadrassgung!

Fick just veta att KP kommer till mig i helgen. Oj, så glad jag blev! Nu fattas bara några stycken till för att jag ska bli lycklig.
Jag har egentligen tappat festhumöret. Hör och häpna, partyprinsessan är less på partaj... Undrar vad Javi (en jobbarkompis från tiden i England) hade sagt om han hade hört det...

Nu ska jag fortsätta med mina morgonbestyr.

Väckarklocka

Idag har jag varit lika seg och ovillig som vanligt. Jag hatar att vara så här. Jag blir fysiskt illamående. Jag avskyr att må illa.
Somnade före sju igår kväll. Sov som en klubbad oxe i fjorton hela timmar. Inget konstigt egentligen när det gäller mig. Är jag trött så är jag -då behöver jag sova.

När solen strålade in genom mitt öppna fönster på morgonkvisten var det dax att kliva upp. Morgonpromenaden med J och hundarna gick till T-udden. En tyst promenad. Vi sa knappt ett ord till varandra på det två timmarna vi var ute. Jag pratade väl lite med Sikla, men annars var jag så där konstigt tyst.
Evita badade både i havet och i lervällingen. J fick ett större utbrott. Jag skrattade.
Våren är en underbar årstid. Promenader vid havet är ljuvligt. Solen är fantastisk.
Jag njuter av varje sekund.

Hade lite rimstuga på balkongen i samband med lunchen men sen orkade jag inte hålla huvudet på skaft längre utan kröp ner i sängen igen.
Sov nästan tre timmar innan det var dax för middag och sedan möte. Mötet som jag försakat de senaste månaderna. Precis som träningen.
Varför prioriterar jag inte mitt välmående? Jag kan inte skylla på tid. För tid finns. Jag kan faktiskt göra avkall på annat som är mindre viktigt.
Det sades många kloka saker. Man kan säga att det var någon som drog upp min rullgardin. Jag vet det
redan, det som sägs. Jag vet det så väl. Jag känner mig själv. Men ibland blundar man för sanningen. Jag gör det allt för ofta. Det är sjukt egentligen hur man beter sig. Hur jag beter mig.

Jag känner en sådan lust att ändra. Ändra på mig själv och mina prioriteringar.
Imorgon ska jag prioritera mina känslor. Jag ska tillåta mig att gråta. För det är det jag behöver just nu. Fast jag vill inte. Men jag ska.

Gick en sväng till syrran och lämnade några skivor. Jag fick inte mycket sagt där heller.
Satt i hennes soffa och funderade på hur lika vi är, vi två. Läskigt lika. Jag såg mig själv i henne. I allt hon gjorde. Jag vill ändra mig.
Nu ska jag krypa ner mellan lakanen igen.
Imorgon ska jag prioritera saker som är viktigt för mig.
God natt.


Ett rim om min helg

Känsliga läsare varnas!


Jag kände för att berätta om den här helgen genom att rimma
Men frågan är om jag orkar återge timma efter timma

Jag får väl skriva så mycket jag orkar
Så får vi se när hjärnan torkar

Folk säger att fredagen den 13:e är en otursdag
Det dementerar jag

En stressig dag är en vanlig dag i mitt liv
Och kvällen närmar sig med stora kliv

Jobba, skjutsa syrran och hälsa på en väninna
Skulle jag helst hinna på en timma

I Stockholm skulle jag mentalbeskriva min hund
Men på grund av en karl ändrades det på en sekund

En god middag och en trevlig fredagkväll erbjöd denna dag
Men man fick gå hem själv för efterfest var populärare än jag

Ensam och dissad somnade jag sött
Och vaknade minst lika trött

Lördagen den 14:e gick åt pipsvängen
Eftersom jag knappt kom ur sängen

Anledningen var för mycket alkohol
Det som kroppen inte tål

Eftersom jag hemma glömt hundens registreringsbevis
Fick jag rusa runt stan och leta fax som en gris

På ICA hittade jag en till slut
Vilken tur, för tiden hade nästan runnit ut

Efter att ha kört fel och yrat i hundra år
Hittar jag vägen som åt rätt håll går

Jag hann precis i rättan tid
Nu var det dax för hunden att ta vid

Man får leta efter en coolare hund än så
Till och med matte gick att imponera på

Inte ett ord från karln jag hört
Jag börjar nästan tro att det är kört

Då ringer plötsligt hans polare
Och säger att de borde tagit det coolare

Ölen flödade hela natten
Och vart karln är det vete katten

Ett stygn av oro jag plötsligt kände
Man undrar ju vad som egentligen hände

Väl tillbaka vid karlns dörr
Var det lika tomt som förr

I och med det jag mig hemåt begav
Nån gång lär han väl höras av

När jag på gatan parkerat bilen
Kände jag av de många resmilen

Jag får ett sms med frågan "Var är du?"
Lite sent att komma på det nu

Jag somnar som en stock
Och vaknar vid 3 av en chock

Telefonen skränade vitt och brett
Det var han som ringde har man sett

En arg diskussion utbröt då
Som jag inte kunde förstå

Jag satte mig i bilen
Och körde tillbaka alla milen

Nu orkar jag inte rimma mer
Vi får se vad som sker


Jag ska bli mamma

Eftersom morgonens inlägg blev ganska kort och ointressant skriver jag ett till nu -kanske minst lika ointressant.

Jag är precis hemkommen från en lunch på stan med L.E. Vi kände att vi var tvungna att sansa oss efter spåtantens framfart.
Grattis till mig själv, jag ska bli mamma till en liten pojke. Är det inte fantastiskt!?
Hur jag känner för det? Obeskrivlig rädsla, vånda, oro, fruktan, olust, nöd, bävan, skräck och ågren. Jag har faktiskt inte tid med kids nu. Hon sa ju att jag inte ens hade tid att sitta ner när jag äter (vilket hon hade plågsamt rätt i).
Jag tar det med en nypa salt. Man ska inte tro på allt de säger, de där spådamerna. Men jag måste erkänna att jag fick mig en tankeställare.
Igen.
Som om inte jag tänker tillräckligt mycket redan.
Två konkreta råd fick jag. Att sitta ner på stjärten när jag skulle äta och att dricka sju glas vatten om dagen.

Hon sa en del saker som var väldigt sant, men å andra sidan är det mesta en tolkningsfråga. Samma som med horoskop. Det som står passar oftast in på det ena eller det andra sättet.
Jag kan dock inte låta bli att undra om hon verkligen kunde se saker om mig i sina kort. Det kommer jag aldrig att få svar på. Såvida inte allt hon sagt inträffar inom en snar framtid och det betvivlar jag.

Hon sa en del lustiga saker om L.E som fick oss båda att ana att allt hon sagt var buffel och båg. L.E skulle få tvillingar i framtiden med sin partner. Om L.E inte önskade bli gravid nu, borde hon tänka över preventivmedel, typ P-spruta.
Ursäkta...hur blir man gravid med sin partner om partnern är av samma kön? Känns som om något fattas för att ägget ska bli befruktat, eller har jag missat nåt?

Nu måste jag packa ihop mina ägodelar och bege mig till jobbet. Idag ska jag klippa en söt gammal schnauzer-gubbe.

På återseende!

Körsbärsmums är gott

Tiden räcker inte till, jag hinner inte göra det jag vill.

I morse kände jag tvånget att gå in på internetbanken för att kolla mitt saldo. Det är livsfarligt att betala med kort.
Beskedet var positivt -än så länge. Jag kan segla vidare några dagar till.

Jag fick en vistelse i London av S igår. I London ska man shoppa. Jag måste skaffa svart extraknäck illa kvickt. Annars ramlade det in några klädersplagg, lite accesoarer, en drös blommor, en sax, te med tillhörande koppar med en bild av mig och lite annat smått och gott.
Jo! En sång också. Som jag inte vet om jag ska spela för mamma än...

Imorgon fyller J år. Det blir nog lite ståhej här då med. Just nu känner jag inte för att ta hit en kotte. Allt folk igår tog musten ur mig. Men det blir trevligt. Jag är skyldig en del efter gårdagen om man säger så.

Efter att lillasyster svammlade om "Filuren" här om sistens, har jag fått Körsbärsvägen på hjärnan.


Till E på födelsedagen:

Med blommor och med blader
Jag firar denna dager

-Jag vet, det var en dålig början
Hur fan ska jag komma ur den här sörjan?

Den stora presenten kommer på  festen
Tillsammans med Cristin, Erika och resten

Men nu idag, när du 23 år ska fylla
Vill jag dig med detta mediokra rim hylla

Att du och jag skulle bli ett sånt framgångsrikt par
Hade jag aldrig kunnat tro under mina dar

När vi är tillsammans vi två
Är det mycket tok som hittas på

Skulle man dock något råka missa, kan man läsa din blogg
-Där står ju allt om karlar, choklad och doggeli-dog

Fast det är klart, ibland shiftar du till MSN
Där du fastnar i samtal med en efter en

Egentligen en egen dator du borde fått
-Ta det lugnt, det var ingen pik; jag klarar mig gott!

Att grannarna sexar så du ej kan sova
Det har alla fått höra, törs jag lova

Men för dig som är en sån pysseltjej
Är det här med att hämnas ingen svår grej

Synd att collaget så fort revs ner
Men var inte orolig, det kommer nog mer...

Dina metoder tycks i alla fall funka
I trapphuset klagar ingen på vårt dunka-dunka

Pojkar lämnas ingen plats i detta rim -Jag tror det blir bäst
Man vet ju i alla fall inte hur det står till efter nästa fest... =)

Mina ord gör dig väl inte sur?
Du med din påhittighet har säkert en revanch på lur

Nu börjar min kreativitet tryta
Så här blir nog bra att avbryta

Grattis på födelseda´n och ha en bra dag
Det är många som tycker om dig -Speciellt JAG!

Kärlek// JJ ÄR EN UNDERBAR SAMBO!

Pyssel för hela slanten

Jag sitter här hos föräldrarna i min ensamhet och är trött. Det är som vanligt med andra ord. Jag kan inte förstå mig på denna trötthet, det är ju nästan sjukligt.
Har ringt nästan alla jag känner men det är inte en människa på denna jord, som vill prata med mig just nu.

Försökte sitta ute i solen en stund vid lunchen men jag höll på att bokstavligt blåsa bort och frysa till is. Vart tog vårvärmen vägen? Hade planer på att vara ambitiös och klippa häcken åt pappa men insperationen dog när det var så kyligt.

Har verkligen tappat bort blogglusten just nu. Det enda jag vill göra är att pyssla. Har pysslat ihop en jättefin grej till J som fyller år på torsdag. Är verkligen skitnöjd (som vanligt). Kan inte lägga in bilden nu, i fall J skulle få för sig att läsa det här ohyggligt tråkiga inlägget.
Tänkte jag skulle läsa några rader också men jag har tappat bort papprena.
Inget går min väg just nu med andra ord.

Imorgon är det en sån där gratisätardag igen. Påsklunch med familjen och middag hos S mamma. Jag tjänar en halv förmögenhet den här månaden på att äta hemma hos andra.
Spara pengar är bra.


image26

Pisk i påsk

Sitter och väntar på att Göte ska dyka upp.
Har just klivit upp ur sängen och klätt på mig för tredje gången idag. Jag är så förbannat slö. Ser ingen anledning att vara igång. Påsken i år är tråkig. Systrarna sitter i Enebyberg och jag sitter här. Morsan och farsan tapetserar. J ska till föräldrarna å äta påskmat. Jag bara är. Sikla orkar knappt lyfta sitt lilla pudelhuvud från golvet. Vi är i samma form kan man säga, hunden och jag.

Vaknade av tredje världskriget i natt. Inget tjo och tjim, bara ett jävla dån. Undrade förvirrat vad som hände men kunde inte förmå mig att kliva upp.
Svaret fick jag när jag gick ut med hundarna på morgonkiss.

För kung och fosterland....jag måste säga att jag känner avsky när jag hör den låten.


Nu närmar sig eftermiddagen snart kväll och Göte tittade in på ett glas vatten för en stund sedan. Vi resonerade lite om gårdagens hemmasnickrade påsk-snapsvisor...

...och sen blev det inte något mer skrivet igår. Så piskhistorian får komma en annan gång.

Doggelito har ätit för mycket chips

Idag kan man säga att jag är ganska trött (läs hysteriskt trött). Gårdagen var en sån där kräla-på-botten-dag och jag var skitdeppig. Ringde L på förmiddagen och bad om lite peppning. Som alltid fick hon mig att skratta och vi bestämde att vi skulle ses efter jag hade jobbat.
Traskade in på salongen med gråten i halsen.
Fick världens bästa välkomnande och glömde snart att jag mådde som en levande död. Tiden rusade iväg och rätt som det var slog klockan tre och det var dax för hemgång. Så fort jag satte foten utanför dörren mindes jag med ens hur dåligt jag mådde. Föll tillbaka i eländet och mådde pyton igen.
Det är så irriterande. Det handlar ju egentligen om inställningen. Min inställning till hur jag mår. Bara för att jag inte skiner i kapp med vårsolen en dag måste jag faktiskt inte gå ner mig totalt! Jag tror att jag ska ta fram några papper som jag fick av Ellinore förra året. Åsså ska jag läsa färdigt Sussie-boken. Jag ska till och med börja om från början. Det kan vara på sin plats nu.

Efter att jag varit hem och gjort i ordning en sen lunch traskade jag iväg hem till L. Det var länge sedan vi umgicks nu. Hon har varit på resande fot i vårsverige och jobbat en hel massa. Jag har haft mitt, jag med.
Vi snackade lite skit och bokade tid hos den där spådamen som vi surrade om att gå till för så länge sedan. Efter det började vi med pärlterapin. Timmarna gick om magarna kurrade framåt åtta. Det blev tacos (tacos ala L, jag säger inte mer än så...) och öl tillslut. Det ska tydligen bota deppodrogar sägs det. Den som sa så hade rätt. Efter en pärlkrocko, några öl, lite tacos, en hel del snicksnack och en drink gjord på hb och yoghurt var jag simage23om en ny människa igen.
Det där som J surrade om i tisdags om sexfria onsdagar fungerade inte alls. Regeln var att man inte ens fick yppa något om sex på en onsdag. Ni kan ju gissa hur det gick med världens bästa kompis och några öl.
Framåt midnatt begav jag mig hemåt och kröp till kojs. Somnade dock inte förrän tidningen damp ner i brevinkastet strax efter tre. Någon höll mig vaken, surrandes om kattor och mörka hemligheter.

Halv sex väckte Siklisen mig imorse. Det var bara att kliva upp och ta en runda. Den som tror att hunden kissade trodde fel. Inte då. Nej. Vi lade oss snart igen och Sikla fortsatte med sitt gnäll. Efter en del funderande kom jag på att hon kanske hade ont i magen. Hon käkade ju faktiskt lite chirre hos L igår.
Det verkar vara som jag befarat. Hon har inte toalettat på hela förmiddagen och ville inte ens äta sin frukost. Då gott folk, kan jag tala om att nåt är fel. Större matvrak än Sikla finns inte på denna jord.
Nu ligger den stackars kraken under min stol med en liten pudelmage i uppror.

Mamma har nyss varit här, den gamla godingen! Jag har haft hennes bil ett par dagar och nu ville hon ha den tillbaka. Med andra ord blir det jag och Lilla röd idag.

Kort och gott

För er som undrar så har någon plockat ner collaget. Folk har visst inte lika humor som jag.

Igår blev en sån där dåligt-humör-dag. S kom över på kvällen och muntrade upp mig lite. Det är bra med måbramänniskor.
Vaknade imorse med samma känsla. Arg och irriterad. Jag orkar inte vara irriterad. Min energi räcker inte till det just nu.

Jobb om en halvtimme.
På återseende...


Kvinnor som låter vid sex

Phu...Vilken mardrömströtthet som drabbat mig i helgen. Det är nog den värsta jag någonsin skådat. Upplevt kanske man ska säga..
Det har hur som helst varit trevligt med en gammal raggare på besök från Göteborg...Eller, jaha, det var ingen raggare och han reste från Stockholm. Okej.

Fredagen gick i pladdrandets tecken. Jag malde på rätt friskt (som vanligt) fram till midnatt. Då satte tröttheten in. Efter det fastnade tungan i gommen och där blev den kvar stora delar av helgen. Hade någon ljus stund där jag fällde nån kommentar men annars vara jag tyst, kryptisk och i högsta grad diskret. Himla knepigt det där, jag är ju inte den lågmälda typen direkt.

Lördagen var en riktigt härlig vårdag här i sydligaste Norrland. D & M ville ta en fika på stan innan eftermiddagsgrillet och jag å Göteborgarn (vill han ha ett annat smeknamn tro?) sa inte nej till en (fjorton för vissa...) kopp kaffe direkt. Mamsell blev det och Steorn dök upp efter en stund, utom sig av förtvivlan. Ett gammalt hundragg åkte från Göteborg till Gävle för att träffa henne trots hennes obefintliga intresse. Den historien var så patetisk så den tänker jag inte ens återberätta.

Vi var några stycken som grillade hemma hos D & M på eftermiddagen.
De hade gjort ett lotteri. Vinnaren fick en stjärna på sin lott och vann en fryst fläskfilé och en potatis. Vinnaren blev glad.
J, som fick en spermie på sin lott undrade vad det skulle betyda för kvällens jakt. Vi skojade en del om det men tyvärr visade det sig betyda nitlott.
Göteborgarn hade gjort jordens godaste grillspätt och min tomma mage blev nöjd och glad. Sköljde ner spätten med en flaska vitt och sen spelade vi (finsk) kubb.
Jag, D och Steorn var självklart det bästa laget och vann (inte för att verka högfärdig men det var på grund av min skicklighet).

Vidare blev det inflyttningsfest hos S. Precis alla jag kände frågade om jag var ledsen eller nåt. Det var jag inte. Jag var bara gräsligt trött. Gjorde några tappra försök att surra lite men det gick inget vidare.
Ingen krog.
Hem och sova?

På söndagen var jag mera människa igen efter att jag fått sova några timmar. Tungan var fortfarande slö. Hur kommer det sig?

När eftermiddagen närmade sig kväll och Göteborgarn lämnat mig, skulle J bjuda mig på pizza (som det naturligtvis slutade med att jag fick betala själv. Otippat? Nja...). Trött som jag var tuggade jag i mig skräpmaten och kröp till kojs några minuter efter sju. Somnade som en stock och sov ända till Leo ringde på dörren halv sju.

Ett mindre slagsmål utspelade sig i min säng. Vem kunde ligga närmast en sovande tant E?
Sikla vann. Hon tror ju att hon äger mig, men det är faktiskt jag som äger henne. Leo blev något besviken och hamnade i fotändan medan Evita körde den gamla hederliga skeden. Sikla, hon låg där det passade för stunden. Gärna på mig. Visa tänderna för konkurrenterna var ju heller inte helt fel.
Hopplösa jycke.

Läste morgontidningen och fick en väldigt kul idé.
J tror att vi kommer bli vräkta efter detta, men jag förstår inte vad hon menar. Har inte folk humor i vårat trapphus? I så fall får de fan ta och flytta. Knåpade ihop ett litet collage som ska sitta i trapphuset tänkte jag.
Har just fått lunch hos mamsen och vinkat av systeryster. Nu ska jag ta ut Leo på en redig prommis innan jag måste iväg till jobbet.